fredag 1 mars 2013

Lite av varje

        I dag blev jag väldigt sugen på att åka någonstans och eftersom gubben nu är permiterad så "bjöd" jag honom på en sväng till staden norröver. Min tanke var att ta mig en titt på loppisarna där och så blev det. Nu finns det ju faktiskt annat som intresserar männen i den staden så man kan ju ta sig en titt på det man själv vill.
   Det blev inga fynd för mig och det var inte det viktigaste, det är ju bara så roligt att kika runt när man nu har tid till det.
    På hemvägen blev det en sväng in till Kodin Terra och där fanns ju de små ljuvliga orkidéerna så då blev denna min.
    Sen har jag ju denna vackra skönhet från tidigare. Flera stycken finns här som har vila just nu. Jag får liksom alldrig nog av dem.
     För ca två veckor sen hämtade jag upp fuxiorna och pelargonerna från källaren,  vilket var nästan en månad tidigare än i fjol. Jag har flera st av varje men jag visar nu bara en hur duktigt de tagit sig.

       T.o.m. flera blomknoppar är redan i antågande och säkert är det inte klokt att låta den blomma redan  men jag tänker ändå testa hur detta framskrider.

              Även pelargonerna tar sig allt vad de hinner så hoppas nu bara att de fortsätter så.

    I samma rum finns en del halvfärdiga grejer så här ser ni klädhängarna och en skål som skall få text eller lite motiv, har ännu inte kommit till skott vad det blir.

      Önskar er alla en skön fredagkväll för det tänker jag själv ha. Vi syns och hörs här på bloggen om ni så vill. Tack för besök och trevliga kommentarer. Hej svejs.

3 kommentarer:

Lyckoslanten sa...

Ja i den staden finns nog sådant som männen gillar! Ser att du har mera fart på dina pelargoner även om jag tog fram mina tidigare än vanligt. Får se hur det går i år.
Pyssel har du alltid på gång.
Ha en fortsatt skön helg! ♥

Mon jardin en ik sa...

Så långt pelargonerna redan har kommit. Visst är det kul med loppisbesök även om man inte hittar något.
Ha en fin pysselvecka.
Anje

Fjällripan sa...

Ja orkideer är verkligen vackra! Måste nog ta och köpa en :))