lördag 21 juli 2012

Gammaldags torg


       Puh. Får man säga det även när det är roliga grejer man gör?  När gammaldags torg går av stapeln i Jakobstad då är den en lång rolig men också rätt tröttande dag. Varje gång träffar jag folk som jag inte sett på mycket länge, alla är på gott humör och en hel del av mina hantverk blir såld, vad kan vara bättre.
    Dessutom är det jättemycket folk varje år, så även i år.
    Morgonen såg rätt dyster ut eftersom det småregnade när vi kom dit, sen var det rätt kallt ett par timmar och sen kom solen som på beställning. Hela dagen blev mycket mycket trevlig.
    Även vänner här i bloggvärlden fick jag träffa öga mot och och det var Lyckoslanten. V-form och Annelis hantverk  så jag säger bara till dom, mycket trevligt att få träffa er även denna gång.
  Många nya hantverkare var med och det är ju bara trevligt för då finns ju intresset kvar. Synd bara att priset på platsen börjar bli väl dyrt.
     Bakom mig stod en kvinna från Sankt Petersburg som sålde akvareller med de flesta motiven från Jakobstad.  Hon hade otroligt fina tavlor. En tavla med irismotiv som  jag blev stormförtjust i men jag  hann bara tänka att den skulle jag vilja ha och så var den såld till en annan.

    Nu är i alla fall även denna dag till ända och i morgon gäller något helt annat.
Jag säger tack till er alla som  sätter kommentarer och även alla ni andra som tittar in, ni är alla välkomna här. Ha det så gott, vi ses igen en annan dag.

5 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Det var ju bra att du hade tur med vädret inte kul om det regnar när man ställer till .här är det halvmulet idag ,kram Nette

Vform sa...

Javisst är det roligt fast det är jobbigt!
Och tur med vädret kan man nog säga att vi hade!
Trevligt att träffas :O)
Du har så fina produkter på ditt bord!!
God fortsättning ...

Annelis hantverk sa...

Ja en fin dag fick vi i alla fall!
Trevligt att ses!
Så mycket fint du hade gjort!
Ha det bra!

Birgitta sa...

Ser ut som en fin och trevlig dag. Kram Birgitta

Snäckskalsdalen. sa...

Farligt, farligt, man får sån där enorm köplust när man ser så många fina och vackra saker! Det är lustfyllt.
Agneta kram