söndag 13 maj 2018

En bra dag


Dom allra flesta har väl firat denna dag på något litet sätt. Hos oss brukar det firas i enkelhet med den sedvanliga tårtan men ack så trevligt när söner med fruar o barn kommer på besök. Alla lite uppklädda och barnbarnen i klänningar o skjortor, väldigt trevligt från den vanliga vardagen.
    Vackra blommor och annat smått och gott uppskattas men i vår ålder är nog det allra viktigaste att alla mår bra och att vi får njuta av alla barnbarn som växer upp.


     Dom är så goa allihop och jag är lycklig att än få ha nära kontakt till dem. Föreställer mig bara att det kanske kommer att svalna ju större dom blir.
     Trevliga och goa barnbarn kan också bli trött vare sig det är morsdag eller inte.

En helt ljuvlig dag med det bästa väder man kan tänka sig, vill att värmen "nästan"aldrig skall ta slut. Tänk att jag får tina upp i märg och ben redan i maj detta år, helt otroligt.
   Åtminstone ännu några dagar får vi njuta av detta sköna väder och det gör jag vid Hantverkarboden i morgon så det blir mest innejobb hela dagen. Alla har vi en skön vecka framför oss så ta vara på den. Hej svejs säger jag till er alla. Vi ses.

4 kommentarer:

Skaparglädje sa...

HAr själv inga barnbarn än, men är så glad när mina barn kommer hem på besök. I Sverige firar vi Mors Dag om två veckor den 27 maj.
Hoppas du får en fin vecka. Jag är hundvakt i tre veckor åt dotterns hund. Nu ska hon ut på övning igen, med sina "lumparkompisar" (Hon är heltidsanställd på regementet)
Kram!

Evas Pyssel sa...

Visst är det härligt när barn och barnbarn kommer hem och det blir "liv i luckan" igen. Men visst är det så att när de blir äldre har man en annan relation till dem. Jag njuter när vi är hela gänget och vi har några sådana träffar. Underbart väder har vi. Högsommar faktiskt. jag önskar dig detsamm. Vintern var dryg i år så vi behöver solen och värmen.
Kram Eva

الصفوة جروب sa...

شركة ماسة لمكافحة الحشرات
شركة ماسة لرش المبيدات
شركة ماسة لمكافحة الحشرات بالاحساء
شركة ماسة لمكافحة الحشرات بالرياض

الصفوة جروب sa...

شركة ورس لمكافحة الحشرات
شركة ورس لرش المبيدات
شركة ورس لمكافحة الحشرات بالاحساء