söndag 20 maj 2018

Jag har blivit med båt.

   Jo det är sant, en lagom stor som är bara min ha,ha. Jag är ju förstås inte småaktig så även de nära o kära får visst använda den. Blev sjösatt i dag så vi avnjöt en grillmiddag i enklare laget vid villan då vi nu ändå var dit.
Vandrade runt med kameran i högsta hugg och tyckte att jag aldrig sett så mycket liljekonvaljblom där om än det alltid är massor. Möjligen syntes blommen extra mycket då bladen inte hunnit växa till sig ordentligt. Kan inte minnas att vi tidigare plockat liljekonvaljer 20nde maj tidigare.
   

    Varje år föräras mina svärföräldrar med en bukett på sin grav. Min man har berättat att svärfar var själv och plocka liljekonvaljer vid en åkant varje vår. Känns således rätt att komma ihåg med en bukett.
    Blåbären blommade för fullt. Hoppas nu bara att varken frost eller torka tar dem.

                                    Likaså  röllekan, kärrviolen och skogsstjärnan i full blom.


     En mulen men skön dag är till ända och i morgon lovas sol o värme också, vao vad jag njuter av värmen. Ha det gott ni också. Vi ses.

3 kommentarer:

Vform sa...

Visst är det vackert nu!
Alla blommor och vädret ... perfekt!
Nu njuter vi ...
Grattis till båten!

الصفوة جروب sa...

شركة امست للتنظيف افضل شركة لتنظيف المنازل والشقق والفللوالبيوت والمجالس والكنب والمفروشات والخزانات بالقطيف والمنطقة الشرقية لديها عمالة مدربة وخصومات هائلة طما توفر خدمات مكافحة الحشرات ورش المبيدات بالقطيف باسعار رخيصة ومناسبة وخصومات هائلة

شركة امست للتنظيف

امست للنظافة القطيف
شركة امست لمكافحة الحشرات
شركة امست لرش المبيدات

الصفوة جروب sa...

شركة ماسة لمكافحة الحشرات
شركة ماسة لرش المبيدات
شركة ماسة لمكافحة الحشرات بالاحساء
شركة ماسة لمكافحة الحشرات بالرياض