fredag 6 juli 2018

Dagens utflykt

   En plötslig utflykt mitt i en vardag blev det i dag för oss och syster yngre med man. Visst, vi hade ett ärende söderut och så hörde vi i radion att tomatkarnevalen i Närpes öppnades kl 16 00. Det passade perfekt så vi gjorde en avstickare dit. Har nämligen aldrig varit på den karnevalen tidigare.
     Före tomatkarnevalen hann vi med ett par loppis besök det är faktiskt ett billigt nöje eftersom det kom endast ett par saker med hem.
     Rätt snabbt på tomatkarnevalen träffade vi (men visst letade jag lite) på en hantverkarbekant konstnär Vivan som jag känner genom bloggen Vform . Tror hon målar allt som kommer i hennes väg såsom tavlor, kort, korgar och en hel del annat. Jättefint.

          Här går min man och svåger och ser sig runt i Närpes. Hoppas de förstår språket.

       Och den karnevalen kan man väl knappast besöka utan att köpa tomater. En stor påse tomater och lite till kom med hem.

På hemvägen kom virkningen fram. Just nu virkar jag i lingarn och förbereder mig med ett och annat inför gammaldagstorget på Jakobs dagar. Rätt trevligt med lite sysselsättning på hemvägen när pratet 
bedarrat lite.

Lovas varmt väder så antagligen blir det ett par dar vid villan innan vi ägnar några dagar åt minstingen i släkten. Ha det gott och njut av det varma vädret. Vi ses.


     

3 kommentarer:

Vform sa...

Va trevligt o övveraskande att ni dök upp!! ... o tack för reklamen!
Välkommen igen! Vi ses igen då på Jakobs dagar!

Mina fotostunder sa...

Så trevligt att ni kom er till tomatkarnevalen!
Fin virkning du har på gång!

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.