söndag 29 juli 2018

Försummat bloggen

Hej på er alla. Sååå länge sen det blivit något inlägg här men jag har faktiskt inte bara legat i solen och slappat. Visst jag njuter något förskräckligt av den sköna värmen men det betyder ju också att datorn får vila i dessa sköna tider.
   Jag har nämligen varit  på en underbar "husvagnssemester" till Stekenjokk, alltså kört den fina vildmarksvägen, varit barnvakt några dagar, grejat inför Jakobs dagar och jobbat lite vid hantverkarboden. Ser nu att det verkar som jag ursäktar mig att det varit så dött här på bloggen och det  är just precis det jag gör.
     I dag var May Hägg och jag och sålde våra hantverk på Gammaldagstorget i Jakobstad. Det var varmt, mycket varmt men jag är ju inte skräckslagen av värme precis så det gick helt bra att vara där eftersom det tidvis fläktade lite över torget. Sååå trevligt att träffa alla gamla och nya vänner och dessutom många likasinnade, ni vet andra hantverkare så att säga. Jag tackar alla kunder och alla som stannade till för en pratstund. På ett sådant här jippo är det ju a och o att ha det trevligt.

   I senare inlägg får ni se några bilder från Stekenjokk men nu tar vi lite i taget. Klockan är mycket så jag säger hej svejs, vi ses igen någon dag. Ha det gott.

1 kommentar:

Vform sa...

Hej svejs själv och tack för trevlig pratstund på torget!
Jag borde också uppdatera min blogg men då det är mycket som händer dessa vackra sommarveckor så allt kan man inte hinna med! ;)
God fortsättning så ses vi där vi råkas!
/ Vivan