lördag 11 maj 2019

Små gosiga babyskallror.

    Med alla roliga och vackra idéer på nätet av nästan vad som helst kan minsann göra en inspirerad. Jag själv gillar också att inspirera andra.
   Tog nämligen och dök ner i min garnlåda var det fanns bomullsgarn och visst har jag en hel del ännu. Har tidigare vid olika tillfällen virkat både små ugglor och bläckfiskar så nu fick det bli skallror. Blå och rosa det saknades men detta blev snabbt införskaffat. Det gäller att smida medan järnet är varmt.
    Inuti har jag plaserat plastgrejen jag fått från kinderägg av mina barnbarn. Inuti den har jag satt några träpärlor så det skramlar. Faktiskt rätt roligt att virka dem men inte alls att sy fast ögon, öron o nos, alldeles för "piklot" för att vara roligt men stickar man t,ex. en kofta så är man tvungen att sy ihop den också så man får ju en del icke trevligt på handeln med.

    Har varit så fin dag i dag så det blev mest utevistelse. I morgon firas Mors Dag så en varm tanke till min mor, min mormor och min snälla svärmor som alla inte finns mer. Jag skriver snälla svärmor eftersom ordet svärmor har så elak klang,vilket jag aldrig upplevde från henne. Jag önskar jag själv kan vara något liknande till mina svärdöttrar.
    Ha det alldeles gott vare sig ni är mamma eller inte. Vi ses.

2 kommentarer:

Evas Pyssel sa...

Så söta !! Ja du har rätt. På nätet kan man hitta de mest fantasifulla projekten. Jag har lätt för att gå igång på nya saker.
Vi har inte firat Mors dag i Sverige än, men jag fick en s¨dan hälsning från sonen som är i USA.
Ha det fint. Kram Eva

Bibbis blandning sa...

Men jisses så söta. Du är verkligen fantastiskt duktig och inspirerande.
Så fiffigt det där med kinderäggsgrejen och pärlorna.
Ha det riktigt fint och fortsätt inspirera oss.