tisdag 20 april 2021

Senaste dagarna

    Jo ni kan säkert ana vad jag gjort den senaste veckan då det varit så tyst här på bloggen. Ja precis som jag tror ni gissar så har jag först och främst njutit av det fina vädret som överraskade oss. Att det är så varmt som 17+ i skuggan hos oss så här års hör nog till ovanligheterna.

     Jag är ju så nöjd och belåten över mig själv att jag redan har fönstertvätt och en massa annat klart inför sommaren. Det värsta man kan tänka sig att ha en massa städning ogjort när värmen kommer. 
     
       Har gått många varv runt vår tomt och kikat om något är på kommande. Blåsipporna blommar troget i bänken medan några lökar överraskade mig i potatislandet. Gissar att det är någon kruka med de små påskliljorna som blev tippad dit i fjol. Knoppar har dom i alla fall trots att de verkar dislängda.
     Vitlöken som jag letade i fjol och verkade helt ha försvunnit uppenbarade sig med några stjälkar. Kanske lyckas jag få smaka på egen i år.
    Husbilen den blev nu städad och sängen bäddad så den står redo för någon utflykt, kanske när det bjuds på varmare väder nästa gång. Jag bara väntar och längtar.
    Ni ser att här har skett bara sådant som inte syns men som  märks om man inte gör något.


   Har bara en liten strö stickning på gång, sommarsockor kallar jag dem. Råkade se så vackert garn vid Minimani så  tänkte att visst kan jag behöva ett par sommarsockor. Det är ju så mycket roligare att sticka när garnet är vackert.  
   Hoppas ni haft möjlighet att njuta den senaste helgen också. Själv tycker jag att värmen laddar batterierna eftersom jag älskar värme. Tack snälla för alla gånger ni kikar in här, vi ses.





1 kommentar:

Bibbis blandning sa...

Härliga bilder som ger hopp om vår och värme.
Dina sockor kommer att toppenfina. Vilket jättefint mönster.
Ja nog är det roligare att sticka när garnet är ljust och vackert.
Just nu håller jag på med en Jolly Jacket i chockrosa. Den blir varm
och rar. Mössan till den är redan klar och ligger bara och väntar.

Ha det så bra som du bara kan och fortsätt att vara rädd om dig.
Kram från Bibbi