måndag 23 mars 2015

Ugglor

      Ugglor är ju så himla poppis nu verkar det som så visst måste även jag pröva på att virka några.
Det var nog ett riktigt petgöra tyckte jag. Här var det många små moment som skulle till för att det hela skulle bli rätt. Frågan är om mitt tålamod räcker till några fler.
    O andra sidan är jag rätt sugen på att få göra någon i andra färger för det brukar ju alltid vara lite spännande hur det slutliga arbetet ser ut om än det är bara färgerna som förändras.
      Tänkte mig att få den att skramla litet eftersom det blev ugglor till barnvagn. Tog en en tom boll som sparats  "i bra att ha lådan ni vet" från ett kinder ägg och satte några ärtor inuti så blev det lite skrammel.
    Ingen fin melodi precis men lille man  som fick ugglorna gillade att puffa på dem i alla fall. Mönstret till dessa ugglor bjuder Skapa o inreda på. 

    Dagarna rullar på och nu bjuds vi åter på snö men det är ändå bättre än att det är för kallt. Mina två rododendron har så fina knoppar och jag har inte allt för länge erfarenhet av hur de klarar sig så jag går och hoppas att inte kölden biter till något mera.
   
       Vi ses. Ha det så gott.
 

     

7 kommentarer:

Rantamor sa...

Vilka fina små ugglor du har tillverkat, du är allt pysslig du...och duktig.
Nu får du börja virka runt kvasten inför påsken =)

Tjingelingen från Rantamor.

Unknown sa...

uuu super idea:)))

Snäckskalsdalen. sa...

Dom blev ju jättefina! Men jag har också konstaterat att det är ett riktigt pillgöra och ibland har jag tålamodet och ibland inte....så vi får se. Men så fina som du gjort kan jag nog inte få till dom! Fiffigt att lägga ärtor i.
Agneta kram

Janne i Fagerlia sa...

Sååå søte små ugler!

Anonym sa...

Jättefina ugglor!
Barbiekläderna nedan är så fina!
Så mycket fint du gör!

Isa sa...

Hej, kolla på dina ugglor och pinnade från skapa och inreda till pinterest, jättefina och roligt tips. Kul med ljud i också. Skapa och inreda var ju en fin blogg.
Hoppas nu att allt är bra med dej...

Äventyret framtiden sa...

Ljuvligt söta ugglor!