tisdag 11 september 2018

Dagens promenad.


      Tänkte skärpa mig en aning och bättra på det här med motionerandet, har varit alltför lat på den fronten med den sköna värmen i sommar.
    Tog kameran med i fickan ifall det skulle råka finnas några trevliga blickfång. Faktiskt inte särskilt lite av dem om man nu har ögonen med sig.

     Många sommarblommor i gång på andra blommningen. Rödklöver men även vita rödklöver stötte jag på.
     Renfanan är ju väldigt fin den med men den andra gula här vet jag faktiskt inte namnet på. Känns som att den inte är en vild växt ens utan möjligen spridit sig från våra trädgårdar.


       Svampar finns ju gott om och ett tacksamt objekt att ta foto på, de blir alltid så fina bilder tycker jag.
     Höstfärgerna börjar ge sig till känna så väl hemkommen fanns ett rött vackert lönnblad som jag inte observerat tidigare.


    Till sist min egen lilla fägring nära trappan. Sådde några frön krasse i våras mellan de fyra pionerna som jag planterat för att det inte skulle vara så tomt så länge pionerna är små men knappast var det så klokt. Krassen har växt över alltsammans så detta gör jag inte om. Lever pionerna nästa vår så ska de minsann få stå för sig själv.
    Skall nu ta mig en stund vid målar bordet, får se om jag åstadkommer något där. Ha en bra dag alla som kikar in. Vi ses.

2 kommentarer:

Pettas sa...

Mycket vackert hittade du på din promenad.
Jag hade en lika fin pumpa på trappan när vi for till Teneriffa i slutet av augusti.
När vi kom hem hade den mera eller mindre exploderat av övermogenhet, haha...jag har aldrig varit med om någonting liknande tidigare men någon gång ska förstås vara den första. Så nu ser den förstås allt annat än läcker ut.
Lycka till med målandet!

Isa sa...

Det var vild lejongap, den gula blomman du inte visste vad det var...jag har också såna.
Lite kallt, men ändå fint höstväder, ha det gott