söndag 27 juni 2010

Midsommarn som var

Hej på er alla!
Efter denna sköna midsommar får vi väl börja ta oss in i den vardagliga rytmen igen.Det är ju väldigt sällan som midsommarafton brukar bjuda på så vackert väder, det tror jag nog att alla i vår nejd är överens om.
Vi for ju ut till vår villa redan på onsdagen och det var nog tur eftersom vädret dessa dagar var så vackert. På midsommaraftons morgon satt jag ute på bryggan och virkade kl sju på morgonen, jag som annars alltid är morgontrött, det var helt vindstilla när solen gick upp och jag njöt i fulla drag.
På sen eftermiddag kom ena sonen med familj och då kom grillningen, fiskrökning m.m. igång. När vi avnjöt middagen där ute var det ännu alldeles lungt, inte ens myggorna var i farten då ännu.
Här visar jag min midsommarbukett och sen några bilder från sydstranden vid vår villa eftersom ni redan sett norra stranden.

Min blombukett

Detta är vår lilla roddbåt som vi tar oss över ca 100-200m från fastlandet med
Sydstranden

Sydstranden

2 kommentarer:

Lyckoslanten sa...

Oj så mysigt det där ser ut! Jag kunde tänka mig att ha villa på en ö om det var så nära! Vackra bilder! Önskar dig en fin vecka! ♥

Nette Cecilia sa...

Vi kan säga att vi inte hade en traditionsenligt väder ,det brukar ju vara så att när man dukat bordet därute får man bära in det igen på grund av regn .Vackra bilder Nette