söndag 6 februari 2011

Lek med samlat "skräp".

Säkert vet ni alla hur lätt det är att samla skräp här o var ifall man nu råkar behöva det. Inte alltför ofta kommer det till användning så visst brukar man få ta sig samman och ibland städa bort en del.
Efter julen brukar jag ha lite s.k. inventering i samlargarderoben för annars minns jag nog inte allt vad där är. Som ni redan såg på ett tidigare inlägg så gjorde jag några kort av den gamla duken men se då kom även annat skräp fram på kuppen så det blev många, många fler kort. Nu har jag således en hel hög som jag gjort för husbehov. Texten som t.ex. gratulationer eller vändagshälsningar tänker jag sätta dit sen för att kunna använda dem till olika tillfällen. Här får ni se några ur högen.Vore intressant att höra från åtminstone någon av er vilket kort ni gillar mest. Tror nämligen inte att någon annan gillar samma kort som jag själv men det skall jag avslöja i nästa inlägg. Ha en bra vecka alla ni besökare. Vi ses.

5 kommentarer:

Petra B. Keramik+Trädgården sa...

Hej, kul med hemmagjorda kort.
Svårt att säga vilka som är snyggast, beror ju lite på vem som ska få och till vilket tillfälle. Men jag tycker om dem sista tre med hjärtan och spets.
Trevlig söndags kväll, Hälsningar Petra B.

Birgitta sa...

Hej! Så fina kort och det är svårt att välja. Jag älskar ju blått, så det får bli de tre nedersta korten. Allra mest det med hjärtan på.
Ha det så gott.
Kram Birgitta

Bea sa...

Hej!
Så vackra kort! Hmm...svårt att välja men jag fastande direkt för ett...
tredje kortet ovanifrån och kortet till hö blev mitt favorit med vita blad och snören i mitten :)
Kreativt!
Ha det gott! /Bea

Ulla-Bella sa...

Bilde nr. 3 - kortet til høyre = min favoritt:)

susanne sa...

hej!
va fina kort du har gjort!
ja man borde återanvända så mycket som möjligt, hitta nya användningsområden för sånt som man kanske är på väg att slänga!
du ger fina exempel på detta du!
jag gillar första bildens högra kort mest!
susanne