onsdag 5 oktober 2011

Stickad kofta

Hurra, nu är koftan klar som min syster stickat till mig. Egentligen är jag ganska lyckligt lottad som har två stickfantaster till systrar för deras stickning räcker ju till ett och annat åt mig också. Syster äldre har stickat denna kofta.

Fickorna som skulle ha blommönster hade jag lovat att virka själv. Lat som jag är att läsa "bruksanvisningar" gjorde att jag hämtade fram mitt gamla sängöverkast som jag virkade för si så där 100 år sen för även det har ju blommönster. Det var nästan bara att virka samma sak förutom att det blev lite väl glest i hörnen för att vara fickor men det gick att fixa till det med någon stolpe här och var så blev de ju helt ok.
Här ser ni sängöverkastet som var riktigt intressant att virka en gång i tiden.
Tusen tack kära syster för koftan som jag är så nöjd med. Alla ni andra tack för alla kommentarer och besök här. Man kan nog alldrig tacka tillräckligt för all vänlighet och ert intresse att kika in. Ha det så bra, vi ses.

5 kommentarer:

Lyckoslanten sa...

Vilken snäll syster du har! Det blev fint med virkade rutan som fickor. Sådan har min senaste köpta.
Ha det så gott! ♥

Creative Momone sa...

Oj vilken fin tröja du fått! Fickorna gör det lilla extra, din tröja är säkert väldigt användbar. om jag bara skulle orka sticka en till mig själv också....har ingen som vill eller hinner sticka till mig, så jag får snällt vänta på att inspirationen infinner sig, eller hoppas på att jag hittar nån fin i affären. ;)
ha det gott!
Marianne

Snäckskalsdalen. sa...

Den var rysligt fin, den koftan. Tänk jag blir alltid sugen på kofta när hösten kommer, kanske man skulle försöka sig på det!
Jättefin var den verkligen!
Agneta kram

Käranån sa...

Oj, vilken fin kofta du fått av din syster!! Vilken snäll syster du har1 Snyggt med virkade fickor, ha en skön helg!!

Ulla-Bella sa...

Så vakker jakke, og så fine lommer den har:)