fredag 7 oktober 2011

Utmärkelse/ Utmaning

Tack V-form för Utmärkelsen/ Utmaningen. Jag skall försöka här fullfölja utmaningen som går utpå att berätta 6 saker om mig själv. Då får ju även ni andra en glimt av den lite anonyma Hantverkarglädje.

Fråga 1. Varför började du blogga? Tittade nu och då in på andrars bloggar och märkte att det finns en hel del likasinnade som gillar hantverk. Tänkte då att det kunde vara roligt att blogga själv och få ventilera ett och annat som berör mina intressen.
Fråga 2. Vad har du för mål med bloggen. Först och främst att få lite kontakt med andra hantverksintresserade och dessutom att få bjuda på en del jag själv vill visa eller ventilera.

Fråga 3. Vilka bloggar förljer du? Först och främst de bloggar som berör hantverk, handarbete, pyssel, inredning, trädgård, naturen, resor och även många andra intressanta bloggar.
Fråga 4. Vad har du för favoritfärg. Ja kanske ni ser en del i dessa bilder. Genom livet har det visst varit en del olika men nu är det mest höstfärg som bilderna visar. Mossgrön passar jag förträffligt i , den färgen som jag avskydde som barn när alla ville att jag skulle ha den eftersom jag var lite rödlätt.

Fråga 4. Vad har du för favoritfilmer? Ha, ha, ha, ja kanske jag borde vara yngre nu för tyvärr är jag ingen filmfantast men en och annan film är nog ändå ok.
Fråga 6. Vilka länder drömmer du om att besöka? Egentligen har jag inga stora drömmar således men eftersom jag kan skatta mig så lycklig att jag redan sett en liten del av Colorado i USA men alldrig hade tid att se Grand Canyon där så kanske är nog det första jag tänker på .Egentligen finns det ju massor av ställen i vår värld som skulle vara intressanta.

Denna Utmärkelse/ Utmaning ger jag videre till Er alla som jag prenumererat på för ni har ju alla intressanta bloggar. Dessutom är det rätt skoj tycker jag att få läsa lite om var och en av er för alla är vi ju smått anonyma här. Ta för er och berätta lite på era bloggar. En trevlig höstveekend önskar jag er alla. Vi ses.

2 kommentarer:

Lyckoslanten sa...

Tack för den läsningen! Även jag gillar höstfärgerna!
Ha en vacker helg! ♥

Vform sa...

TREVLIGT att du ville anta utmaningen! Alltid roligt att läsa "lite mera" :O)
Fina bilder!
Ha en fin söndag!