söndag 21 april 2013

Min nya blåsa m.m.

     Vill ni se mina nya blåsa som jag blev ägare till i förra veckan? Rätt enkelt egentligen för när man inte riktigt planerat att införskaffa någon då kan det bli ett lyckat impulsköp.

      Det brukar inte vara helt lätt för mig att köpa snygga kläder eftersom jag allra helst går i jeans och något därtill. Dessutom vill jag inte se tantig, för ung eller för fin ut så vad blir kvar då.
     Jo det finns massor av vackra kläder som kanske inte passar på äldre människor och tvärtom men nog bör vi först och främst göra oss själv tillfreds med våra kläder. Jag tänker då på att det är väldigt lätt att dra sig till minnes i vilken ålder man är och vad månne grannen säger om min kjol är si eller så. Gissar att en del av er känner igen sig i detta.

    Ett impulsköp av det här slaget blev helt rätt för mig eftersom jag gillar denna klänning jättemycket.
                                             
                   Den är ihop sydd av många olika tyger, både tunna och tjockare, just detta är tjusningen för mig. Tänk om man hade sådan mycket fantasi så kunde man nästan sy en sådan av restbitar.

                Från tidigare har jag en virkad tunn bolero och den kommer till användning här. Nu återstår bara att se om denna klänning blir flitigt eller inget använd i sommar eftersom jag inte är någon klänningsfantast precis.


       Klänningen köpte jag vid http://sv-se.facebook.com/pages/Dress-like-Marie/204566402889136
 i Oravais. Där finns en hel del kläder, scarfar, bälten,halsband o väskor. Hon är rätt bra på att säga vad som passar till ens kropp så det finns service trots vettiga priser på kläderna. Är någon intresserad att besöka stället så är det att överenskomma om tid för det är inga öppenhållningstider.
 
      Denna helg gick så snabbt att jag inte riktigt vet vart den försvann men vi tar nya tag i den nya veckan. Må så gott alla ni där ute, vi ses igen en annan dag.

9 kommentarer:

Lyckoslanten sa...

Det var en spännande klänning och passar perfekt till en kreativ dam som du är! Trevliga detaljer!
Ha en jättefin vecka! ♥

annika sa...

Vilken kreativ klänning! Kul då man hittar det som man gillar.
Jag går mycket på känsla då jag köper kläder. Snyggt med västen till.

Kram
annika

Janne i Fagerlia sa...

Super kjole! Tror du har samme smak som meg, for jeg kunne godt ha kjøpt akkurat denne kjolen om jeg hadde kunnet.

Snäckskalsdalen. sa...

Den var jättefin och kul, nästan med lite humor! Jag är heller ingen klänningsmänniska, jag var kanske det en gång men inte längre. Men jag kan se dig på sommarkalas i den fina klänningen!
Agneta kram

Anonym sa...

Vilken jättefin klänning du hitta, den passar säkert perfekt åt dej, snyggt med boleron till. Hoppas få se dej i klänningen. Häls. "grannen"

Mon jardin en ik sa...

Klänning är inget för mig heller. Och om det ska vara än blir det en lång. Den här är faktisk kul med alla tyger. Hoppas att du verkligen kommer att använda den men det gör du nog för att du tycker om den. Visst känner man igen det där med hur man ska klä sig. I min garderob finns det jeans till vardag och finbyxor till allt annat. Funkar bra för mig.
Ha en fin dag.
Anje

Black Iris sa...

Den klänningen var precis i min smak. Så många roliga detaljer..
Du får inte hänga undan den nu utan använd den mycket. :)

Kram Maidi

idémakeriet sa...

Det var ju en tjusig klänning.
Så roligt ihop sytt med de olika tygbitar.
Hoppas du kommer att använda den flitig, skickar dig några solstrålar så kan du hoppa in den medesamma, ler.
Kram Gerda

Fjällripan sa...

Jättesnyggt! så kul med olika tygger och boleron passade riktigt bra :)