söndag 15 mars 2015

Min vardag just nu.

     Börjar med att visa denna vackra azalea som våra snälla grannar kom överraskandes med i går kväll.  De träffade mitt i prick eftersom jag är stormförtjust i azaleor.

       Min vardag just nu består av att ta det lungt, därav lite lamt här på bloggen och även besök på andras bloggar men jag kommer igen.
   
   Saken är den att jag fått gjort en ablation i mitt lilla hjärta för att få mitt hoppande och rusande hjärta som jag haft sedan ung att äntligen förhoppningsvis lugna ner sig.
   Det var ingen rolig grej men det gick. Efteråt mådde jag inte särskilt bra men verkar bli bättre. Tekniken verkar kunna göra massor även på detta område som vi får vara tacksamma för. Tyvärr var det ingen information hur läget är tiden efter men det gick ju att få i efterhand.
    Lite slött att göra nästan ingenting, för att sköta om sig själv är ju rätt tråkigt. Tack och lov har vi ett underbart väder så det gäller att njuta av det allt vad det går.

    Ser att många kikat in här trots att det varit lamt så jag tackar ödmjukt för ert intresse. Önskar er alla en fortsatt skön söndag med sol och värme. Vi ses.

7 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Oh, då tycker jag verkligen att du ska ta och tänka på dig själv och sköta om dig tills det känns så där riktigt bra! Tänk så skönt att få ordning på ett skuttande hjärta! Och du är värd alla azaleor som finns!
Take care!
Agneta kram

Lyckoslanten sa...

Nu ska du bara ta det lilla lugna! Man vet aldrig vad som möter en, men visst är det bra att läkarvetenskapen kan fixa det ena och det andra även om det är nog så obehagligt för en tid. Hoppas du får en fortsatt fin vår! ♥︎

Nette Cecilia sa...

Så bra att du fått hjälp ,Skönt att det finns hjälp för det mesta nu ,ha bra dags kramar från mig ,Nette

Janne i Fagerlia sa...

Det er en kunst å ta det rolig, spesielt når man vanligvis er en person som liker å være aktiv. Ønsker deg riktig god bedring!

Rantamor sa...

Hoppas att du kryar på dig, lilla hjärtat är inte att leka med.

Kramar från Rantamor.

Isa sa...

Kollar då jag bloggar,och hej på dej. Jag hoppas att du snart börjar må bättre efter operationen. Säkert rätt så tufft att genomföra en sån. Så fina blommor du fått... en fröjd att titta på. Tänker på dej ibland, och ditt goda humör.

Black Iris sa...

Ablation har jag aldrig hört talas om så det ska jag googla på. Förstår ändå att det nog inte var så trevligt. Hjärtat är inget man leker med så ta det nu riktigt lugnt tills även hjärtat är lugnt..

Kram Maidi