fredag 16 oktober 2015

Trasan

                                           En urvriden disktrasa, så känner jag mig just nu.
    Envisa flunsan som är inne på tredje veckan har nästan vridit livet ur mig. Jag har faktiskt inte haft influensa på något år men nu har jag verkligen dubbelt upp.Fortfarande har jag feber upp och ner, hostar något förskräckligt och knappt hör något. I går fick jag lägga ensvisheten åt sidan och ta emot antibiotika så hoppas det ordnar sig.
    Nästa inlägg kommer när jag mår bättre. Ha det så gott. Vi ses.

4 kommentarer:

Evas Pyssel sa...

Usch vad tråkigt. Känner igen beskrivningen. Många här runtomkring. Hoppas du hittar något som dämpar hostan, för den är väl värst.
Krya på dig. Kram Eva

Pettas sa...

Krya på dig!

Snäckskalsdalen. sa...

Det blir jobbigare och jobbigare det där med förkylningar. Förr skakade man det bara av sig och fortsatt, men numera blir man totaldäckad, det är inte det minsta trevligt. Hoppas du snart kryar på dig!
Agneta kram

Annorlunda sa...

Jag är mångsysslande och kreativ människa!


Jag är en mångsysslande krativmänniska. Kattälskande, hundälskande, djurälskande småtokig 50+tant som inte kan låta bli att inspireras av allt som verkar roligt, intressant och utmanande. Jag gillar att pyssla och göra smycken, skriva, läsa, måla, teckna, sy, virka, klappa katterna, hålla på med datorn och en massa annat - tiden räcker inte till för allt. Min sämsta gren är ordning och reda, städa på freda' - men kaosforskning ägnar jag många timmar åt.
pyssel, läsa, skriva, måla, teckna, sy, skapa, dator, psykologi, antropologi, kvantmekanik, astrologi, djur, en massa annat. Jag har diagnoser: Asperger, Autism, Utvecklingstörning m.m. Att vara annorlunda liv med diagnoser! Jag bloggar för att jag vill öka kunskapen och förståelsen om Psykisk Ohälsa i samhället. Om du bloggar helt eller delvis om Psykisk Ohälsa, följ mig så följer jag tillbaks! Har Autismspektrumtillstånd, Autism, kronisk depression. Jag och vill skriva lite om mina tankar i den stora världen och och leva ett annorlunda liv och vara annorlunda! Har varit mobba hela min barn, ungdom, halva vuxna liv. Hoppas på många läsare som vill följs och följa mig i både vått och torrt! Hoppas att ni dela och sprida min blogg vidare m.m. I både glädje och sorg, jag är en lipsill för det minsta lilla egentligen så får vi ser hur det går att blogga här. För samarbete kontakta mig på min E-mail: mia2@home.se Blogg: annorlundakvinna.blogg.se .............. Välkommen till min blogg. Här kommer du att få läsa om hälsa,träning, miljö, upplevelser, natur och förhoppningsvis få inspiration till att prova något nytt recept eller något annat roligt.

Intressen