måndag 26 december 2016

Godisbukett

                              Godisbuketten får ännu stå som prydnad men ack hur länge.
    Det är annandag jul och våra söner med familjer har varit här på middag. Trevligt att träffas alla på en gång ibland men det blir snart kalas så den här tiden på året ses vi rätt ofta allihop. I dag fyllde lilleman två år men eftersom storasyster fyller åtta år i morgon så har de gemensamt kalas i morgon. Sen fyller minstingen lillkillen i andra familjen ett år den sjunde så efter en vecka är vi på kalas igen.
    Lugna puckar fram till nyår sen men lite stickning lär det bli mellan varven. Jag skrev ju redan före julen att jag nu efter allt hantverkande inför julen skulle bara sticka sockor så jag varken behöver tänka eller planera. Inga sockor har blivit till men väl pulsvärmare med  hål för tummen. Har även lite annat på gång men det får ni se vid annat tillfälle. God fortsättning till er allar. Vi ses.

2 kommentarer:

Rantamor sa...

Oj det var mycket kalasande ni har framför er,
trevliga kalas också.
Nej det är ju ingen nättidning som dom har gett ut nu så det går inte att läsa den på nätet, det är först numret som getts ut, hoppas det går bra för dom.
Mycket att läsa faktiskt.
Reportage om den flicka från Kronoby, som omkom så tragiskt i Thailand finns att läsa och blir kvar länge, länge i hjärtat...

Ha en trevlig fortsättning på helgerna och gott slut....och gott nytt 2017.

Tjingelingen från Rantamor och Rantafar.

Rantamor sa...

På kafè Kaffis (tror jag det hette) och på Bokhandeln på Storgatan finns tidningen...