tisdag 6 december 2016

Julkänsla med Thomas Enroths orkester

     I går kväll avnjöt vi julkonserten vid Andersséns salen.  Denna gång fanns kameran med i min väska så nu får ni serverat några bilder därifrån.

       På första bilden  är Tom Käldström med saxofon  och och Krista Kairaneva med fiol. Fantastiska musiker med riktigt njutbar musik.
     Helene Nyberg och Erik André Hvidsten i duett.  Ljuvliga röster men på helt olika sätt, båda i min smak. Erik André Hvidsten har en enorm röst, mäktigt.
     Åsa Jinder spelade på sin nyckelharpa men även sjöng ett par låter. Verkligen proffs på sitt lite ovanliga intsrument.

         Tom Käldström spelade Amazing Graze på sin saxofon så det gick rysningar. Väldigt,väldigt vackert så det var njutbara rysningar som kändes.

      Till sist verkade jag få bild på nästan alla men tyvärr, här är inte Ia Rönngård, Thomas Lundin  o till råga på allt inte ens Thomas Enroth med. Alla här omkring vet ju ändå vem Thomas Enroth är så det lär få vara bra så. I alla fall en helt njutbar konsert värd att se.

     Nu blir det bråttom att komma ut på en kort promenad så länge solen skiner lite. Skall gå och påminna yngsta sonen om att han blir ett år äldre i dag. Ha det bra alla som kikar in. Vi ses.

1 kommentar:

Rantamor sa...

Ser att ni har haft en underbar kväll med sång och musik.
Vi är tyvärr skitdåliga på att gå på sådant, vet inte ens varför,
jo vi kanske är för lata helt enkelt.

Hoppas att ni får en trevlig advent.

Tjingelingen från Rantamor.