lördag 31 december 2016

Nytt år

   Så var detta år till ända. Mycket har hänt ut i stora världen men kanske även hemma om man tänker efter. Med ett snabb"tänk" så fick vi ju vårt älskade fjärde barnbarn i början på året, på våren blev även min man pensionär och säkert en massa små händelser som jag inte just nu hinner tänka efter.
    Det blir nämligen gäster här i kväll och jag är lite sen med förberedandet av middagen. Tror de blir nöjda ändå fast det inte blir så "fasligt" fint och utsmyckat men god mat och sen skumpa till tolvslaget det lär det bli.

                              Önskar er alla ett Gott Nytt År och så ses vi här igen inpå 2017.

5 kommentarer:

Isa sa...

Gott Nytt År till er, och roligt att se din fina lampa i järntrådsgaller, den är fin fast den inte lyser också. Härligt att läsa att du pratat med Thailändarna, och visat vårt land. Det är nog därför man reser dit flera gånger, för de är så vänliga. Och de känner igen oss också, många av dem. Tycker ändå att landet är lite väl varmt, fast jag gillar värme. Men just nu skulle jag gärna vara där.

Vform sa...

Ja nu har vi börjat på 2017 och vi hoppas på det bästa med allt!
Önskar dig en god fortsättning på nya året!

Anonym sa...

Hej på dig syrran!
Tusen tack för god mat och dryck....och visst var det jättefint dukat och ordnat som alltid! Vi åt så vi är "nästan" mätta ännu.
Mycket prat och skoj fast vi inte orkade hålla oss vakna till kl 4 som för några år sedan. God fortsättning på nya året!
Lillsyrran

Hantverkarglädje sa...

Tack syster för att ni trivdes.

Mina fotostunder sa...

Önskar dig ett Gott Nytt År!