tisdag 24 oktober 2017

Sockorna klara


      Kunde tyckas att det kan bli tråkigt att sticka räta o släta sockor som man stickat i all evighet men sanningen är nog den att det ibland är väldigt skönt att sticka just helt vanliga sockor. Känns som om man inte behöver tänka efter särskilt mycket, går mest på rutin.
     Hörde mig för om barnbarnen behövde några sockor och ettan, tvåan och lilleman behövde, däremot hade lille lilleman så det räckte. Numera har jag ingen riktig lust att sticka med risk att det stannar i något skåp så jag är väldigt glad att få höra om de behövs eller ej.

        Ettan hon var helnöjd med sina men tvåan som jag tänkt skulle ha samma men med grön rand, nej det var inte ok för hon ville ha blåa.
      Eftersom jag inte hunnit särskilt långt på de gröna så fick det bli blåa till tvåan och lilleman ja han ville ha gröna så alla var nöjda och glada i slutändan.
    Har haft två febriga barn här i två dagar och även lille lilleman en kväll och då blir det mest småpysslande. I dag gjorde vi både flaggor och vägg vimplar passande till halloween. Fick höra från barnbarnen i dag att det är roligt att vara hos oss och det är väl ett bra betyg för en farmor som bara tackar o tar emot den kommentaren.
    I morgon blir det annat av så bäst att ta en liten utflykt innan halkan ger sig till känna på riktigt.
    Hej svejs till er alla, vi syns här igen en annan dag.
   

2 kommentarer:

Skaparglädje sa...

Så fina sockor du stickat.
Jag färdade ett par Lovikkavantar i går, en julklapp till systerdottern.
Kram!

Evas Pyssel sa...

Åh vad duktig du är. Jag har så svårt att komma igång att sticka sockor även om jag gärna vill. Tycker hälen är knepig.
Ha det gott önskar jag dig. Kram Eva