lördag 17 februari 2018

Rummen klara.

      Efter tapetsering kommer ju en hel del i ordning ställande och nu är även det klart. På första o andra bilden ser ni det vi kallar pysselrummet. Skrivbordet, byrån o den lilla hyllan tillhör mig med alla målargrejer.

     Här på andra bilden är bordet och stora hyllan till för barnbarnens pyssel. Där får de använda vad de vill. För att det inte skall blir något krångel så är det bäst så här att var och en har sitt för färgerna jag använder passar inte helt bra i barnhänder.

     De  här två senare bilderna är rummet jag ordnat för barnbarnens övernattning. Om än det inte blir så ofta så är det enklaste att ha något enkelt tillgängligt när det behövs.

   Inget nytt är införskaffat annat än tapeterna, lamporna och fotohyllan. I min ålder blir det rätt ofta  det där man tager vad man haver. Tyckte själv att det blev bra ändå med att flytta om lite gardiner o mattor för att bättre passa in med färgerna.
   
    I kväll blir det endast lite virkning och TV-kikande. Går ju inte att missa deltävlingen i melodifestivalen. Önskar er alla en skön kväll. Vi ses.
   3 kommentarer:

Mina fotostunder sa...

Så fint det blir med litet renovering!
Härligt med eget hobbyrum!
Ha en fin dag!

Hoffmans Design sa...

Fint det blev. Fräscht och snyggt.
Kram Hoffmansdesign

Bibbis blandning sa...

Så himla fina och rara rum. Jag har två rum här hos mig som jag borde renovera men jag kommer aldrig igång. Men jag fick verkligen inspiration när jag tittade in här hos dig. Hoppas den inspirationen håller i sig riktigt länge.
Ha det så skönt på din semester som jag såg att du ska ha några inlägg uppåt.
Ha det härligt.