torsdag 22 februari 2018

Såå vackert.

    Ja vad kan man väl annat än njuta av vårt fina vinterlandskap när solen äntligen bjuder på sig.
        Under dagens promenad blev det ett och annat klick med kameran. Bäst att alltid stoppa den i fickan i fall om man skulle råka på något vackert.

      Alltid har jag älskat att ströva i skogen men det här med vargar o björnar stör nog trygghetskänslan vågar jag påstå. Aldrig har det varit något problem för mig att vandra ensam i skog o mark men nu får man verkligen tänka till med alla vilda djur vi skall ha här i vårt lilla land. Ibland undrar jag nog vad som är viktigare numera, att människor tryggt kan ta sig ut i markerna för rekreation eller att vi har de vilda djuren lite varstans. Såg nämligen i tidningen att i Jeppo har de en vecka på sig att skrämma iväg vargarna därifrån. Mitt kanske "lilla" sunda förnuft tycker faktiskt att detta låter löjligt. Undrar just vart de tar vägen då.

      Vid  Fäboda med isigt hav, ja där ser man  minsta lilla som rör sig ute på isarna. En rosa "säl"här kanske.
                                Solen behöver ju inte skina för att alla skall trivas som ni ser.

     Gråmulet vid söndagens promenad vid Fäboda men helt gott ändå att få sig en nypa frisk luft även då.
    Hoppas på solen även i morgon så kanske jag får början till några fräknar i mitt nu vita ansikte. Som barn hatade jag mina fräknar men som tant får man ju vara glad för den lilla färg man kan få på kinderna.  Ha det alldeles gott, vi ses igen.

3 kommentarer:

Mina fotostunder sa...

Vackra dagar med livliga barnbarn!

Gurkiss sa...

Hej :)

Trillade in till dig :)
Kul att kika in på nya bloggar :)
Vilka underbara foton..

Ha de gott.
Kram Gurkiss

Evas Pyssel sa...

Så vackra bilder och det blir det ju ofta när solen skiner. Men varg vill man ju inte träffa på under sina promenader. Vårt bekymmer är inte vargar utan vildsvin. De har verkligen tagit för sig både i skogar och på åkrar. Egentligen är de nog rädda för oss men skulle man råka komma mellan en sugga och hennes kultingar, då får man lägga benen på ryggen. !!!
Ha det fortsatt soligt och fint. Kram Eva