söndag 28 april 2024

Vårens utflykt i Fäboda

          Så lyckligt lottade vi är i vår nejd som har den vackra Fäboda naturen att åtnjuta när det passar oss. Eftersom Fäboda finns inom ok avstånd från oss så blir det varje år att avnjuta alla årstider och lite där till. 

      I dag blev det en tur att vandra först efter rampen mot utsiktstornet men där blåste lite kalla vindrar.

                                                          Så skönt att få se att isen är borta.            

 Vackert vackert trots det mulna vädret.



      Längs stigen mot Storsand var det på vissa ställen alldeles blött och i de skuggiga områden låg en hel del snö kvar. Det gick bra ändå att ta någon liten omkrök för att inte bli våt om fötterna.


      Alla krokiga och vinda träd som barn älskar att klättra i. I dag hade vi inga barnbarn med så dessa träd fick stå för sig denna gång.


    Så skönt när vi åkte hem att ha fått lite motion, frisk luft och tillfredställelse för både ögon och öron. Vindens svaga sus och vågskvalpet, det ger lugn till vem som helst. Skön dag nästan till ända och nu skiner solen så gott, visst vågar man tro på en sommar även detta år. Skön söndagkväll till er alla.
                                                                                                      Vi ses.






1 kommentar:

Evas Pyssel sa...

Så vackert och lockande för promenader. Den här tiden vill man verkligen ut i naturen. Skogen eller nära havet, det är våra alternativ. Vår Ozkar väljer säkert skogen om han får bestämma.
Kram Eva