lördag 10 augusti 2024

Åter en tripp

       

    Ja åter igen en några dagars tripp. Efter att ha fått vara med på en inflyttningsfest i Kvevlax fortsatte vi söderut. Bland alla regnskurar strandade vi i Fagerö. Där fri campade vi på strandkanten, underbart.

     Såg att där skulle vara storloppis även följande dag och sådant är ju även intressant. Vi väntade till dess den öppnades så jag även fick ta en omgång där. Var inte särskilt mycket ut på att fynda men två muggar blev det i alla fall.


       Fortsatte sedan till Raumo där vi campade på riktigt. Sååå vacker strand och trevligt ställe

     och ja så vackra och många fåglar men... Ville faktiskt inte gå i vattnet för att där var väldigt många fåglar både i vattnet och på land. Även deras bajs, så synd.


      Fortsatte till Nystad och då blev vädret plötsligt soligt o varmt vilket gjorde att vi stannade två nätter. Ja syster yngre med man hade vägarna ditåt denna gång  så det blev även trevligt sällskap med dem.

      Vattnet var underbart varmt så tro det eller ej, jag badkrukan var i vattnet tre gånger per dag. Är väldigt stolt över det.

     Innan hemfärdan måste bilmuséet även besökas. Vi har ju olika intressen och alla behöver få sitt. Blev en mycket lyckad utflykt på några dagar. Inget särskilt som måste ses eller upplevas, bara vara och njuta av livet. Önskar att våra utflykter även kunde lagras på annat sätt än via foton så man kunde dra nytta av dem mentalt när mörker och och vinter infinner sig.  Ha det gott, vi ses.

Inga kommentarer: