lördag 5 maj 2012

Det kom ett brev

    Som rubriken säger kom det ett brev, ett riktigt överraskningsbrev poststämplat i Norge och adresserat till mig.

 Vad kunde detta vara? jo en riktigt vacker handstickad sjal i den laxrosa färgen som passar mig + ett vackert kort.   Jätte mycket tack till M-B med bloggen  Stubbetufsa för denna överraskande present för visst blir man glad att det finns så snälla människor. Den kommer väl till pass åt den evigt frusna S.J.
     

Så till denna frusna fjäril som satt snällt vid garage infarten och väntade på att bli fotograferad så länge jag sprang in och hämtade kameran. När sen fotograferingen var klar flög den iväg en bit trots det kalla vädret.
   Besökte Blomlandet i går för att möjligen köpa några violer att sätta i en kruka och med en titt även på denna brudslöja blev jag så nostalgisk att jag bara måste ha den. Tror faktiskt att jag alldrig haft en sådan i mitt hem. Däremot var det min mor som brukade ha en och annan brudslöja som var hämtad som stickling från någon bekant. Vid den tiden var det nästan endast vid förlovningar och femtioårsdagar som blommor blev inköpta.

    Gissar att brudslöjan är en slit och slängblomma nuförtiden men jag tänker pröva hur länge jag klarar den. Eftersom jag inte mera klarar stora blomrabatter så roar det mig att försöka övervintra olika blommor, det är ju ett lite lättare projekt.

     Regn och 4+ är vad som gäller här i dag. Det borde passa då att sitta lite vid symaskin så blir dagen lite förgylld. Efter regn kommer sol brukar det heta och så blir säkert fallet. Ha det bra alla ni besökare, vi ses igen en annan dag.
   3 kommentarer:

Catarina sa...

Va´ trevligt med en så fin överaskning! Sjalen ser ut att va riktigt "mjuk och go´"
Här är det också "usch-väder" för tillfället. Men inte blir vi ju sysslolösa för det ;)

Ha det bäst!
Catarina

Nette Cecilia sa...

Kul med överraskningar,värme är alltid bra när det är kyligt,kram Nette

Lyckoslanten sa...

Men vilken vacker sjal och vacker färg dessutom!
Önskar dig en riktigt skön söndag! ♥