lördag 22 oktober 2016

Virkade flugsvampar.

                                                 Lätt som en plätt att virka flugsvampar.
    Kanske lite väl tidigt att tänka på julen redan men om man vill få till något vackert så bör man nog ta sig an grejen i nuläget. I ett nafs så är julen ändå här. Vanligen brukar jag inte alls hinna med vad jag vill ha gjort inför denna högtid.

   Jag tänkte mig ett par flugsvampar till ett visst tillfälle och yes nu är de redan tillverkade. Har ingen beskrivning att delge er för vanligen så kikar jag på någon bild och sen virkar jag från min egen "skalle". Jag gillar dom själv i alla fall som de blev.
   Mitt tålamod räcker inte riktigt till att läsa beskrivningar, bra mycket enklare att virka upp själv om än jag ibland får ta om en del. Dessa svampar var nog i det enklaste laget att göra så ta och testa den som vill.
    Tog mig en sväng till loppis med ena sonhustrun och minsta barnbarnet i dag, trevligt så men rysligt kallt så fort vi var utomhus. Nu skall jag parkera mig i soffan och kika på brasan eller TV tillsammans med mannen. Trevlig lördagkväll till er alla. Vi ses.

4 kommentarer:

Rantamor sa...

Farliga svampar...

Tjingelingen från Rantamor.

Evas Pyssel sa...

Så läckra flugsvampar. Du påminner mig om att jag också har virkade svampar . Måste fram nu. Roligt att se att du också har en massa lådor med pysselinnehåll. Ibland tänker jag också att rensa ut , men sen vet jag att gör jag det kommer jag att sakna något nästa vecka.
Ha det gott.
Kram Eva

Edny sine puslerier sa...

Åhh, hvor de var søte😀

Edny sine puslerier sa...

Åhh, hvor de var søte😀