lördag 7 oktober 2017

Ditt o datt.

   Så här års försöker vi få till det vackra vid trappan när all annan växtlighet har redan gett sitt.  Höga tankar brukar jag ha när jag åker till Sunds för att inhandla något. Tyvärr när jag sett på allt det vackra så brukar jag vanligen komma hem med en kasse erica, så även detta år.
    Åkte iväg i går för att inhandla till en kruka och således kom hem med ericor som fortfarande står i sin kasse. Nu hade jag ju spanat in vad mina sonhustrur grejat till och här ser ni den ena som verkligen drar ögonen till sig.

    Den andra har jag ingen bild på men här står hennes fina dahlior i blom. Vackert, vackert och jag får väl njuta av deras när jag är på besök.

   Hade väntat mig regn i dag så planen var att göra några ärenden till Kokkola men det blev även två resor till Larsmo.  Eftersom mannen hade ärende dit så hängde jag med för att ta en promenad längs villavägen.
   Lilla båten blev tömd på vatten och jag hann även ta min promenad och fota några svampar.

       Brasan i spisen här ännu och jag tänker ta i min stickning trots att klockan är sent. Ha det gott alla som kikar in. Vi ses.
   

2 kommentarer:

Evas Pyssel sa...

Det är verkligen roligt att pynta vid trappan. Men än är inte min sommarplantering slut så jag väntar lite. Fina ljung som jag köpt står och väntar. Ibland är det svårt att dra gränsen till höst.
Ha det gott. Kram Eva

Äventyret framtiden sa...

Ha det gott du med!
Också här har jag planer på att fixa till en lite mera inbjudande utetrappa, men det får bero någon dag. Nu regnar det ymnigt utanför så jag får fortsätta planera istället.