fredag 11 januari 2019

Lite av varje vid Hantverkarboden

    Några blickfång här från  Hantverkarboden eftersom jag jobbar i dag. Första bilden vävda linnehanddukar, knäckebrödskavel och brödnagg. Tyckte att alla färgerna här passade så fint ihop.


       På bild två är ett fat gjord i återanvänt glas och så mitt eget Hem Ljuva Hem ljus.
   
     På bild tre är en precis lagom stor väska för telefon o plånbok. Jag kunde faktiskt behöva en sådan själv, lätt och behändig.
     Kunde tro att det är ett latmansjobb att sälja hantverk så här års men icke sa nicke. En och annan fryser visst om händer o fötter.Lugnare så klart med kunder nu efter julen men då genast skall inventeringen ske. Sådant har jag sysslat med i dag förutom lite fotograferande och ett inlägg på facebook. Skulle vara rätt trevligt att plocka bland alla hantverk och faktiskt se vartenda ett men, men. Ibland kan det vara jädrans jobbigt att verkligen hitta allas grejer, tar faktiskt lite på nerverna ibland.
       Tur bara att vi är många som hjälps åt med detta tills det är klart så nästan gång min jobbtur är så stundar trevligare dag.

        När jag stänger om en stund tänker jag kika in till Sunds och ta en titt på deras vackra blommor. Tänker mig en tulpanbukett o tända ljus på soffbordet och jag själv invirad i en pläd när det är sånt busväder ute.

       En skön helg till er alla. Vi ses.

2 kommentarer:

Vform sa...

Fina saker!!
Önskar dig en skön helg!

Evas Pyssel sa...

Det där sista låter riktigt skönt. Här brinner brasan oftast. Längtar till våren , värmen och utelivet i trädgården.
Du har ett roligt jobb i mitt tänkande. Dagar med hantverk kan bara vara positivt.
Kram Eva