tisdag 31 december 2019

Inför 2020

     Återigen stundar ett nytt år. Tiden går ju fortare o fortare ju äldre man blir sägs det och visst, så känns det nog.
   Ser fram emot det nya året på samma sätt som tidigare. Kanske blir det ännu lite snö och riktig vinter, kanske får vi hållit flunsan på avstånd så vi kommer till söderns sol mot våren, kanske får jag njuta av alla barnbarn precis som jag gjort i många år nu, kanske får vi en varm sommar, kanske far vi på någon trevlig tripp med husvagnen, kanske får jag fortsätta med mitt älskade hantverk och pyssel och inte minst kanske får vi alla vara något så när friska och krämporna hålls i schack så vi får fortsätta leva fullt ut. Ni se det finns massor med kanske för inget är ju definitivt.

   Brukar inte se så mycket bakåt vad som hänt under det gångna året, alltid är det ju något som berör både glädjande och ledsamt men det det mest glädjande var när vårt minsta barnbarn Knut kom till världen i juli. Snart halvåring så att säga som har nära till skratt.

    Nu blir det att knapra ihop lite gott ätbart inför denna kväll som nog annars avnjuts i lugnets tecken. Önskar er alla en fin fin kväll vare sig ni skjuter raketer eller inte. Själv har jag aldrig någonsin skjutit raketer så jag lär väl klara mig utan i fortsättningen också. Allt gott till er. Vi ses.

           
 

4 kommentarer:

Vform sa...

God Fortsättning!
Visst hoppas vi allt till det bästa! :)

Mina fotostunder sa...

Gott Nytt År!

Uffe sa...

God fortsättning!

Hälsar Karin på Madeira just nu, via Uffes dator

Bibbis blandning sa...

God fortsättning på det nya året. Det ska bli spännande att se dina bilder och läsa det du skriver under 2020.
Jag hoppas att det blir ett riktigt bra år för oss alla.