söndag 4 april 2021

Fortsättning på Påsken

       Den ena dan den andra lik kunde man ju säg men de små "häxorna" förgyllde tillvaron i går. Vi hade satt ut en ballong som markering och godiskorgen under så att ge lite glädje ger glädje tillbaka.

     En av våra egna påsk gossar hade med sig godsaker till oss som hans mamma gjort. Riktigt goda muffinsharar.
     De egen designade kycklingarna som återkommer på vårt bord varje år, så även  denna gång.

    Några gamla dun som fick pryda ödetsträden som har endast ett par blom där i bakgrunden. Bättre lycka med blomning nästa år hoppas jag.

       Så här så påskliljebuketten inköpt i alla hast vid Halpa Halli ut redan på fredagen. Den slog aldrig helt ut. Helt borttorkad trots att jag klippt och bytt vatten varje dag, ren besvikelse.

       Här några häxor som jag bad att vända den rätta sidan bort, detta för att jag inte känner mig helt bekväm med att visa andra på bild på nätet. 

      Just nu kom en signal om att vi bjuds på kaffe till nära o kära i Tallbacken så jag säger hej svejs, vi ses.


2 kommentarer:

Evas Pyssel sa...

Åhhh vad fina kycklingar . Och så trevligt med besök av påskgummor. Här har påskhelgen varit allt annat än vanlig. På tu man hand , mot familjeträff med lekar pyssel och gemensam påskbuffe. Man vill bara gråta. Det gäller att hålla i och hålla ut som de säger, så kanske det blir hyfsat i sommar.
Ha det så bra. Påskkramar från Eva

Bibbis blandning sa...

Men åh så himla fint och pyssligt du har det hos dig.
Bakelserna var jättegulliga.
Du gör precis som jag för jag visar heller aldrig ansikten på bloggen. Det känns bäst så men man såg ändå vilka fina påskisar det var.