tisdag 14 maj 2024

Bloggstrul och annat

      Mitt bloggstrul har varit att jag inte kommit in på min blogg. Det krävs tålamod och envishet att själv försöka komma igång igen och det tålamodet räcker inte alla gånger. Därav har här stått stilla någon vecka. Just nu kom jag så långt att jag slapp in här av egen "kraft" utan hjälp från någon yngre. Jag har mixtrat så mycket så fråga mig inte hur jag gjorde för det kan jag inte förklara. Nåja, det var det.

    Senaste vecka var vi på tur till Luleå storloppis. Det har blivit en trevlig utflykt varje år nästan med syster yngre med hälft och alla andra husbilsfantaster. Att fynda, ja det kan man göra men rätt sparsamt.

      Brukar bli något till barnbarnen, oftast bara till de minsta som nu också är på väg att bli stora.

     Vackra saker finns också men det blir mest att bara titta på sådant. Finner man någon tilltalande grej så är det att slå till för vanligen är det inte dyrt.

     Själva utflykten brukar vara viktigare än fyndandet så vi tog hemvägen till vårt fina övernattningsställe men ni ser här ligger isen ännu. Många husbilar hade ändå sökt sig hit.     Morsdagen den gick också bra att fira i husbilen på tu man hand med både rosor och tårta. Får tacka "gubben" för detta.

      Innan den riktiga hemfärden blev det en avstickare till Kukkolaforsen. Här beundrar våra män forsen. 
                        Hemkommen välkomnades vi av både värme och vackra blå - vit sippor.

      Riktigt lycklig över att komma hem till den sköna värmen. I vanliga fall har jag aldrig bråttom hem igen men när värmen äntligen kom då drar det hemåt.

 I dag tänker jag ta mig ann de eländiga blomrabatterna som är fulla av klöver och annat skräp eftersom jag inte alls hade möjlighet att rensa ogräs i fjol. En stund per dag så ordnar även det sig till slut. Njut av värmen och ha det bra alla som besöker min blogg. Vi ses igen en annan dag.

1 kommentar:

Evas Pyssel sa...

Bloggstrul är inte kul. Där blev det ett rim. Nä men du fick till ett trevligt inlägg ju. Vilka vackra blåsippor, nästan blå också. Här är de överblommade och vitsipporna med. NU är det gullvivor som vi njuter av. Jag gillar ju också loppisar. Har bara varit på några få ännu, men de brukar dyka upp överallt sommartid.
Ha det gott. Kram Eva