onsdag 29 december 2010

En liten glimt av solen

Ja här var det ingen sol som vill visa sig i dag och på bilderna ser ni hur mycket den visade sig i går. Jag hade hoppats på en liten solglimt när den dagliga motionsrundan skall avverkas, den som jag hoppat över så många gånger sista tiden då jag prioriterat annat och det borde man verkligen inte göra. Jag för min del tycker att motionerandet fungerar bäst när det blir som ett litet behov för varje dag. Nu har jag tydligen halkat ifrån det behovet eftersom det blivit så enkelt att hoppa över promenaden. Får skärpa till mig ett tag sen brukar det fixa sig själv.Ha en bra dag och tack för alla trevliga kommentarer och besök på min blogg. Vi ses.

4 kommentarer:

Anelias hantverk sa...

Jag är av precis samma åsikt vad det gäller detta med motion. Jag försöker gå varje morgon och det är så skönt efteråt och dagen blir mycket lättare.
Må bra!

Lyckoslanten sa...

Håller med om det där med motion. Jag hade goda rutiner under höstmånaderna, men så blev jag förkyld och alla goda rutiner kom av sig. Nu väntar jag på nyårslöften! ;o) Vi hoppas få se solen snart! Ha det gott! ♥

Nette Cecilia sa...

Kanske får vi se solen imorgon ,jag kan tyvärr inte gå ut när det är så här kallt pga min köldallergi,kramar Nette

Ulla-Bella sa...

Vakre vinterbilder. Det er godt med mosjon, men her er det nokså kaldt å være utendørs for tiden.