söndag 26 december 2010

Flaggband

Julen blev en väldigt skön helg med de allra närmaste.Lillflickan kom som övernattningsgäst på juldagskvällen och det är ju bara roligt.Hon tyckte att faffa har många leksaker. Man kan ju undra vad han för leksaker, vuxna människan. Jo han har ett flygande tefat från han var barn som ingen får leka sönder men får titta på det ibland, dessutom har han en rolig grej med en hackspett och nu fick han en julbubbe som dansade så visst kan en liten flicka tycka att farfar har många leksaker.
Farmor hon har ju sökt med ljus och lykta i två år efter ett flaggband till julgranen men alldrig funnit något. en riktig överraskning att tomten hittat ett. Nej alla har ju inte svårt att hitta ett och annat på nätet, sonen han hittade en firma i H:fors som hade dessa. Nu slipper denna farmor söka flaggband mera, nu blir det bara att göra gammaldags julpynt till nästa år för att få till stånd den gammaldags pyntade granen som hon fantiserar om.Och nu fortsätter vi njuta av att alla uteljus får lysa upp vår mörkaste tid tills solen orkar höja sig lite högre över grantopparna. Dessutom skall vi ju på ett eller annat sätt fira in nyåret.Vi ses. Ha en bra fortsättning.

6 kommentarer:

Bea sa...

Jasså, du fann ett flaggband! Det kommer jag ihåg att min mormor hade och ger faktiskt lite nostalgitripp vid tanken på det, när vi fick klä granen med de gamla kulorna och flaggbandet och de doftade nylackade golv i hela huset :)
Trevligt med faffa som har många spännande saker :)
Hoppas du får sköna mellandagar
Kram /Bea

Lyckoslanten sa...

Flaggband - nostalgi! Jag gjorde ett band med bokmärken i granen i glasverandan och ordspråk. Vi har alla våra bilder i huvudet hur vi vill ha det! Säkert trevligt med barnbarn över jul, livets efterrätt sägs det! Önskar dig en skön vecka här innan nyårsfirandet börjar! ♥

Vform sa...

HEJ!
Vilken tur att "nätet" finns! Där är bara att hämta det man vill ha :)
Lycka är de härliga barnbarnen ...
God fortsättning ... snart nytt år!

Snäckskalsdalen. sa...

Du fick ett flaggband till slut, ja, önskar man något riktigt ordentligt så går det vägen ibland. Granen blev jättefin.
Och så mysigt ni verkar ha haft det.
God fortsättning,
Agneta kramar

Grinden på glänt sa...

Vilken bra julklapp! Jag glömde helt bort att skicka receptet åt dig! Förlåt! Vill du fortfarande ha det?

Towalisa sa...

Hejsan!
Jag heter Erja och har tittat in på din blogg ibland. Kika in på min blogg får du se en gran som är klädd på gammalt vis. Nästa år kanske det blir en sån julgran hemma hos mig.
Kul när man får lite idee här och var. Ha det så bra.