söndag 5 december 2010

Tomte utställning

Bråda tider och en strejkande dator sätter käppar i hjulet för mitt bloggande nuförtiden. Fullt så farligt är det nog inte med brådskan men eftersom jag skall på marknad vid Södermalm kommande lördag så finns det en del som behöver klaras av före det.
Nu tänker jag i alla fall ge er ett litet smakprov på tomteutställningen som en mor o dotter har den här månaden vid Hantverkarboden. De gör faktiskt lite olika saker och sammarbetar men den här månaden gäller endast tomtar.
Alla tomtar är stickade så även detta par.
familjen
Kanske hela byn?
Den riktiga gammeltomten
Även i kransarna sitter tomtar.
Det är bara att välja och vraka om man föredrar stora eller pyttesmå.
Söndagkvällen är snart förbi så jag kan knappast önska er en skön söndagkväll. I morgonkväll bör vi väl titta in på självständighetsbalen en liten stund i alla fall även om jag själv skulle föredra att de satsat på våra krigsveteraner vad denna bal kostar. Att alla får ha ledigt i Finland på vår självständighetsdag, det är ju något väldigt gott också så njut av 6/12. Vi ses.

5 kommentarer:

Märta sa...

Jag får inte heller tiden att räcka till,så bloggandet blir lite si o så! Tag väl hand om dig!
Kram!

Ulla-Bella sa...

Der var det mange fine nisser samlet:)

Snäckskalsdalen. sa...

Så många fina tomtenissar, urgulliga!
Nattkram

Lyckoslanten sa...

Oj det var verkligen tomtar på rad! Jag var ju till Tyynelä i somras också. Man kan säga att du bor i tomtarnas rike! :o) Ha en fin självständighetsdag! ♥

Bea sa...

Hej!
Det var många söta tomtar, utrustade med allt från instrument till äppelkorg :)
Hoppas du får njuta av självständighetsbalen gm TV rutan.
Själv är jag nyligen hemkommen från jobb och tänker inte göra annat än njuta av "de vackra klänningarnas kväll" resten av dagen :)
Ha det gott! / Bea