fredag 13 januari 2012

Datorn och jag inte överens

  Ja datorn har testat mitt tålamod de sista dagarna så inte långt från att den åkt ut men tyvärr är den  beroendeframkallande så det är lättare sagt än gjort att slänga den. Nu fick jag hjälp av sonen så det är ok igen.
   Första bilden är från mitt syrumsfönster. Som ni ser har vi fått snö i stora lass, ljuvligt så  bara solen sen vill kunde visa sig någon dag.
Andra bilden är från mitt köksfönster. Lamporna kommer här att fortsättningsvis lysa om kvällarna hela januari till dess att mörkaste tiden är förbi.
                                     
Tredje bilden är bakom vårt hus. Ni ser mot husväggen vilka snöbollar som föll.
Verkar som jag varit ute i blå timmen eftersom alla bilder är så blå utan justering på kameran.

Den här tiden på året är man ju mera inne än ute så den här veckan tog jag fram en hel hög tyg som jag redan skurit till en del. Om man vill kan man faktiskt redan blicka mot nästa jul, på såvis blir det sen ingen brådska. THK dukar, pannlappar, bröddukar o handdukar har jag klippt klart.  Jag är faktiskt riktigt nöjd med mig själv, för sen kan jag trycka bilden och sy ihop dem lite nu o då. Det är ju inga massor jag tillverkar, bara lite av varje men det är visst en del annat smått o gott som jag även borde få klippt till. Dessutom har jag både gardintyg och tyg till kökssoffan som väntar men vi får se om energin håller i sig.

Ha det bra alla ni som tittar in och välkommen igen. Vi ses.

 

2 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Rejäl dos med snö ser jag att ni fått ,fina bilder ,kram nette

Lyckoslanten sa...

Vackert i din omgivning och flitig är du! Verkligen klokt att förbereda i god tid. Jag pratade just med min lillasyster och bestämde mig för en tur till tro-hopp-kärlek-staden vad det lider.
Ha en fin vecka! ♥