lördag 24 mars 2012

Ett och annat

Länge sen sist känns det som. Ett par vackra bilder och sen bara en del jobb.
Skulle fixa ett litet kom ihåg till en bekant som fyllde år och det blev en vacker plåtask med en lite trevlig, lite barnslig grej i. Lite barnsligt innehåll kan det även få vara när man är till åren kommen för då bryr man sig inte mera så mycket i vad omgivningen tycker.
På detta födelsedagsbord fanns denna vackra handsydda duk som jag måste passa på att fotografera innan tårtan och annat gott gömde det fina djurmönstret.
Här ser ni vad jag hållit på med denna vecka. Säkert skulle man få jobba halvt ihjäl sig för att få loss dubbel omgång tapeter om man inte hade den här grejen.
Säkert är ni fler som prövat använda denna tapetborttagare som ger het ånga men jag måste bara skryta hur bra den fungerar. Het ånga kommer genom denna platta som man sakta flyttar på väggen. På samma gång skyfflar man bort tapeten med en bred spackel.
Tillräckligt tungt jobb ändå men denna "ångmaskin blev min räddning. Det är arbetsrummet där mina symaskiner finns som får sig en omgång nu. En skön lördagkväll önskar jag er alla . Vi ses.

4 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Vilken bra manick för att få bort tapeter! Det låter nästan kul.
Och vilken duk, så fin. Har du broderat den?
Och asken är urgullig!
Agneta kram

Nette Cecilia sa...

Tänk så många finurligheter det finns ,vacker duk vilket jobb att brodera den .kram ,Nette

Janne i Fagerlia sa...

Søt eske du viser. Og den håndbroderte duken - det var et utrolig flott håndarbeide. Tipper det er brukt mange tusen sting i denne :)

The Rosegarden in Malevik sa...

woow,,vilken smart grej :)
Hoppas allt e väl...
å missa nu inte,,,,,,,

B
L
O
G
G
P
A
R
T
Y
T

fortsätter...
VÄLKOMMEN
Håkan