tisdag 27 mars 2012

Mina vackra kuddar

För ett par veckor sen var jag bjuden på Selected by house party och då blev dessa kuddar mina. Jag varken kunde eller ville motstå dem trots att jag också tycker som de flesta som är äldre att man har ju redan allt. Visst vill vi ha vackert omkring oss och utbud finns ju så varför inte unna sig den glädjen.
Både färgen och motiven på kuddarna passar helt bra i vårt kök eller om jag så vill passar de helt bra även i vårt vardagsrum. Kan bara inget annat än gilla allt som ingår i detta sortiment. Om ni är intresserad så gå in på http://veronicazbh.blogspot.com/ så hittar ni vårens nyheter. Skall påpeka att Veronicas inredningsinspiration finns även här till höger på min blogglista längst ner. Något har hänt så bilden med julgardinen har fastnat och jag får ingen ordning på det men när ni klickar på den bilden så kommer i alla fall hennes senaste inlägg fram. Ha det bra, vi ses igen när andan faller på.

2 kommentarer:

Annelis hantverk sa...

Så underbart vackra kuddar i fina färger! Den stora festduken här nedan var ju helt magnifik! Där får man hålla stadigt i kaffekoppen.
Kram!

Lyckoslanten sa...

Ja de kuddarna passar finfint! Jag är för andra gången bjuden på ett sådant party, men nu tror jag att jag tackar nej eftersom jag faktiskt inte behöver något just nu.
Ha det så bra! ♥