torsdag 22 november 2012

Inga foton

      Hej på Er!

   Ett inlägg utan foton. Det ryms inte mera foton för min del i Picasa album, därav inga foton i dag. Jag som inte är så väldigt skrivande av mig så är nog i behov att få visa ett och annat foton vid varje inlägg.
 Nu blir det att köpa mera utrymme och ni ska veta att det kommer att  ta lite tid för mig så håll ut till nästa inlägg här, jag kommer igen bara utrymmet är ordnat. Ha det gott alla goa besökare.Vi ses.

7 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Det tycks vara många som blir utan foton nu är du den tredje på 2 dagar av dom bloggar jag följer ,det är inte svårt att betala o tänk så enkelt sedan när man får sätta in så många man vill .Betalning tas varje år automatiskt om man inte säger nej .hoppas det går bra för dig ,Nette

Rantamor sa...

Joho du det där har jag också råkat ut för, men det var inte dyrt alls, kommer inte ihåg precis men någar euro tror jag...
Hoppas att det ordnar sig för dig, du kan säkert fixa det för du kan ju det mesta...

Ha en finfin helg vännen.

Nette Cecilia sa...

Se din mail ,Nette

tilda sa...

Jag har också stött på problemet. Om man minskar foto pixlarna rejält går det att få med foton igen. H.Tilda

Janne i Fagerlia sa...

Hei på deg! Ta fram Visakortet og følg instruksjonene, så får du fikset problemet ganske raskt. Det var heller ikke noen dyr kostnad å utvide kapasiteten i Picasa.

Black Iris sa...

Nä, nu får jag snart göra nåt.. Kanske radera inlägg bakifrån??. Än så länge har jag klarat mig men det kan jag ju inte göra hur länge som helst..
Ska bli intressant att få höra hur du löste det..

Kram Maidi

Black Iris sa...

Hej,, nu är jag här igen.. Jag har pratat med min gubbe om detta nu.. Jag har aldrig nånsin använt Picasa utan jag har alla mina bilder i vanliga mappar på datorn.. Enligt min gubbe vet inte om han har rätt) så är det Picasa som vill ha pengar för han har råkat ut för det tidigare.. Jag använder ju inte det så det är kanske därför jag klarat mig..

Kram igen
Maidi