söndag 27 oktober 2013

Små fynd eller inte från Luleå loppis


    Luleå loppis vid Arcushallen, ja det betyder massor med kläder, grejer och kunder. En riktig folkfest kunde man säga. Lite väl intensivt när alla skall trängas där inom sju timmar. Man kunde faktiskt önska att denna marknad spred ut sig på två dagar för det är väldigt svårt att se vad som verkligen finns de allra aktivaste timmarna.
    Mina egna fynd rymdes gott i en plastkasse så det blev ganska lagom. Nu sitter denna goa hund på vår fönsterbräda i köket.

   Iittala glasskål kan ju vara bra att ha. Precis som om jag inte har glasskålar så jag klarar mig, hm,hm..
   Lite bomullstyg, ja det kan jag absolut behöva. Nej kanske kan jag säga att detta är en riktig last för mig att tyg drar alltid mina blickar till sig.
   Visst kom även annat med hem men såsom barnböcker, dvd barnfilmer m.m. känns rätt ointressant att visa i bild här.
                  Precis som i fjol en lång, lång kö i väntan på att biljettluckornas öppnas.

     I april 2014 blir det återigen Luleå loppis så få se om det blir lugna puckar här hemma eller om det återigen blir en tripp till Luleå det får tiden utvisa. Det är faktiskt tredje gången jag är dit och jag börjar se mera och mera vad som verkligen finns till försäljning där. Särskilt för barnfamiljer måste detta vara ett billigt paradis eftersom det finns massor med barnkläder o leksaker.

   Trevligt resesällskap och bra chaufför, god mat och billig "shopping", alldeles perfekt.

  I dag en slappardag sen blir det hela dagen vid Hantverkarboden i morgon. Hela dagen där betyder faktiskt bara sex timmar så det går an.
   Ha det så bra alla bloggbesökare och tack alla ni för kommentarerna. Vi ses igen en annan dag.


7 kommentarer:

Pettas sa...

Iittala är Iittala, en sådan skål kan man ju inte missa:)
och tyg är beroendeframkallande. Jag vet. Jag kunde ha loppis själv
Tack för trevligt inlägg och möjlighet att hänga med till Luleå.

ha en fin dag-kram

Stubbetufsa sa...

Jeg vil på loppis!
Men det er langt unna...

Mon jardin en ik sa...

Tyger och garner kan man bara inte låta bli. Liksom band och spetsar. En Ittala skål behöver man väl alltid. Om inte annat att fylla den med något och ge bort i present.
Men så mycket folk...
Ha en fin arbetsdag i morgon.
Anje

Anonym sa...

jaha vi va där samtidigt då..(kanske)jag el vi, syrran o jag, tyckte det va "för mycket folk=trängsel"o sen va det nog dyrt..det man skulle ha velat ha va ju typ 400-1000 kr..nått i stil med juhtbacka..;O)Men visst hade vi med oss saker hem..o kul hade vi!nattugglan

Solglitter sa...

Mysigt med loppis och bra-att-ha-grejer är ju aldrig fel!! :)
Tack för att jag fick följa med :)
Ha en fin ny vecka
Kram Lollo

Janne i Fagerlia sa...

Dette må være en populær loppis - utrolig mange mennesker som hadde møtt fram. Var på en lignende loppis for tre uker siden, og der var også svært mye folk. Den varte faktisk i to dager, men for meg så det ut som om alle ville være der en halv time før åpning den første dagen. Kaos :)

Rantamor sa...

Men jösses va folk det var där på loppiset. Som dom brukar ha i Ullared ungefär, nu har ju jag aldrig varit just där, eftersom Rantafar skulle vägra att ens köra dit, och körde jag skulle han nog låtsas få ett astmaanfall så att jag fick nita bobilen.

Näe inte riktigt vår grej att vistas i trängsel.
Men på lördag är det loppis här i Nordmaling på Oasen där man får hyra sig ett bord och sälja, jag brukar promenera dit å titta, och Rantafar står å vinkar av mig på trappen hahahahaha......

Men jag tycker att vovven du köpte var riktigt söt, skulle nog också kunnat ge den ett hem på min kökshylla....

Tjingelingen vännen.