söndag 13 september 2015

En njutbar helg till enda

      Tror inte jag en enda gång tidigare i sommar trivts så bra vid sommarstugan som denna helg. Det blev lite grovjobb, solande, handarbete, mete och annars helt njutbart, säkert mycket på grund av det fina vädret.
      Som ni ser här så mesta tiden var vattnet helt platt och ibland endast lite krusning.

     Snabbmat och ett glas rött, det går väl an när man inte har mycket lust att greja till annat.

      Fredagkväll var både varm, solig och vindstilla så det blev att pröva metspöet för första och säkert sista gången denna sommar. Tre små fiskar blev det så vi hade blivit rätt lång i magen om vi förlitat oss på att få äta fisk.     Vacker solnedgång men bilden har visst färgats en del med min kamera. Ibland ser man så himla vackra och färgstarka bilder på olika bloggar men lite fusk är det allt. Kan ibland irritera mig på att det blir onaturligt svaga färger när jag tar foto men sätter jag på det färgstarkare så blir det så här. Sanningen brukar ju vara något mitt emellan.

   Konstigt att det går bra mycket bättre att jobba med något där på hösten än på sommaren. Vi fick ner en stor björk och en hel del ris  skulle förstås bort. Rätt nöjd att detta är gjort är jag allt.

    Mannen han är säkert också nöjd över att vi fick ner flaggstången som skulle ner för reparation.


    Jag han allt virka ugglor mellan varven. Har återigen ugglor på hjärnan men de förargliga ögonen är inte roliga att göra. "E je ju na riktut pikäl he".

      Sen var ju också kameran i full gång så här ser ni klematisen med sina "ulltoppor".

    Ett och annat vackert blad kunde jag finna men ännu är det ju förstås ingen ruska när det inte varit på kölden.

       I dag var det loppis race i stan på Borgarmalmsvägen. Vi tog oss en sväng dit innan vi käkade gott vid hotell Epok. På loppisrace var det rätt lite folk i farten men något fynd fann jag allt och dessutom fick vi ju se en glimt av den delen av stan.

     Ha det gott alla besökare här. Verkar som vi får njuta av trevligt väder ännu någon dag. Vi ses.2 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Så vackra höstbilder ,tänk vad det blåst denna sommar och nu har det gett upp för det är ju mest vindstilla alla kvällar ,kram Nette

Evas Pyssel sa...

Härliga höstbilder . Nu kommer den tiden man måste ha kameran med sig överallt. Färgerna vill man inte missa.
Och så är det dags att dra igång några stick/virkprojekt. Sköna myskvällar väntar .
Kram Eva