fredag 20 november 2015

Gärdesgården klar

    Nu är gärdesgården klar. Jag hann aldrig drömma om den särskilt länge förrän herrn här gjorde slag i saken så kanske tyckte han själv att den skulle passa rätt väl här hos oss.
   Eftersom vårt hus står riktigt nära den lilla väg som går förbi oss så tyckte jag att denna skulle passa för att liksom bryta av litet så vi nu inte bor på vägen.  Som ni ser så har vi redan tre snöbollsbuskar så två st kommer utanför staketet och den tredje innanför. Jag tänker mig att dom aldrig skall få bli särskilt stora för jag gillar inte skrymmande buskar.
    Här ser ni vägen utanför men där är inte särskilt mycket trafik annat än på sommaren då två villor har sina gäster plus bönderna som kör förbi.


    Nu kan jag också berätta att strax förbi oss så byggs ett nytt hus så vi får fler grannar vilket vi är väldigt glada för. Vi är nämligen inga ensamvargar som vill vara för oss själva så de är hjärtligt välkomna. Dessutom har de små barn och sådant förgyller ju bara tillvaron.

     Just nu har jag suttit två kvällar för att få ihop en synlig gatskylt som skall stå utanför Hantverkarboden under jul kommersen. Inte litet jobb men  nu pustar jag ut efter allt prövande vad som skulle synas bäst och tänker således krypa till kojs så här på nattkröken.
    Ha det alldeles gott, vi ses.

3 kommentarer:

Lappeklipp sa...

Jamen så snyggt det blev, jättefina foton du har tagit!
Önskar er ett förträffligt veckoslut!

Rantamor sa...

Jamen det där blev ju riktigt bra och snyggt också.
Så fint ni bor.
Ligger fortfarande till sviter av mitt "ryggskott",
lite taskiga diskar så det blir nog säkert en tredje op så småningom.

Tjingelingen från Rantamor.

Sandra sa...

Va snyggt e blev! Ska kom med mamma och småkillarna på besök nån gång. Börjar va länge sen sist nu.