söndag 21 februari 2016

En liten hög med ljus


     Lagom inför påsken tog jag mig en omgång med ljusmålning. Detta är himla roligt och började egentligen för länge sen när jag målade korgar. Sen blev det uppehåll med allt mitt målande men ljusen som inte kräver precis att man är konstnär så passar väldigt bra för mig som amatör.
   Några ljus med Glad påsk men sen kom en hel del till med motiv inför sommaren.

        Har gjort en sorts ställning med skumgummi emellan för att de inte skall nudda vid varann som nymålade.


     Blommor är nästan det lättaste att måla men kräver visst en hel del övning det med.  Eftersom våren är i antågande så fick jag ju fröjdas en hel del i blommotiven och det är ju bara en själv som sätter gränser hur många olika blommor man kan testa att måla.
   
      Ha det gott alla som tittar in. Vi ses.

7 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

För att måla så fantastiskt fina blommor måste man nog vara rätt mycket konstnärlig, otroligt fina ljus och blommor! Att du kan!
Agneta kram

Bibbis blandning sa...

Vilka fantastiskt fina ljus. Du är kanonduktig på att måla tycker jag.
Säljer du dess sedan eller?
Jag är jätteförtjust i dina ljus. Tyckte jag blev glad av att titta på dem. Och en så fiffig anordning du fixat till för att de ska få torka ett och ett.

fale artut sa...

Så fina!!

Evas Pyssel sa...

Helt underbara ljus. Du målar som en konstnär ju.
Kram Eva

Steekjes en Stygn sa...

Du är då en riktig konstnär. Så vackra ljus det blev. Man blir riktig glad av dem. Undrar lite vad det är för färg du använder.
Anje

Janne i Fagerlia sa...

Nydelige og personlige lys!

Fullblodsekologen sa...

Vilka fina ljus, vad duktig du är! Jag googlade runt för att hitta handmålade påskljus och hamnade här hos dig. Letar efter påskljus till min mamma som är lite av "ljus-tokig". Du säljer möjligtvis inte dina ljus? Fast jag ser att du bor i Finland och då blir väl portot ganska dyrt?
Ha det gott!