torsdag 18 augusti 2016

Höstkransar

                                   Några höstkransar som jag tillverkat de senaste dagarna.
   Hade redan tidigare gjort stommen av  vide, papper och folie så det var bara att leta mossa, lava och annat "skräp".  Alla som jag här visar är gjorda av islandslav. De första fick rönnbär som är väldigt synlig med sin fräcka färg.

          De här andra har jag prytt med bollar som jag gjort av renlav och sedan har jag lagt till några kottar.

    De senare kransarna kunde man nästan kalla för evighetskransar för när de blir torra så står de sig nästan hur länge som helst.
   Kransar av islandslav har jag gjort då och då under åren men skall påpeka att idén till bollarna är nog hämtat från nätet så det är inte min idé.
    I morgon och på lördag så är vi som vanligt vid Juthbacka marknaden .Jag tänker ta med de några kransar som jag tillverkat så vi får se om något intresse finns. I alla fall så väntar en trevlig helg där eftersom vi vanligen träffar så många bekanta. Välkommen och säg hej den som ser mig, alltid trevligt när någon ger sig till känna. Ha en trevlig helg alla ni andra också.

6 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Så fina kransar du gjort .Det är ju andjaktspremiär imorgon så ingen Juthbacka här .Vi har ju också kanadafrämmande ,trevlig helg ,nette

Skaparglädje sa...

Jättefina kransar. Fick mycket fint i naturen som man kan använda nu till kransar och andra höstdekorationer. Vill önska dig en Trevlig Helg!

Anonym sa...

Tack för en trevlig pratstund igår fredag. Kransen jag köpte passar så bra på vår gråblå yttervägg hälsar Majvor W

Hantverkarglädje sa...

Tack Majvor, det var trevligt.

fale artut sa...

Fint!

nattugglan sa...

Hej, ja jisses så långt mellan varven det blir med mitt skrivas.. tänkte först sluta men det är många som säger nej det får du inte..o då tänkte jag nå om det finns nån som vill läsa vad man "plåttrat" ner så ok då. Men visst tar det tid om man ska ha många bilder o skriva nått..kanske det blir mer tid nu då det blir höst, för i sommar har vi haft fullt opp med kalvningar , så många!!Vi mjölkar 63 st nu(har ingen robot). Ja vi va till juhtbacka syrrorna o jag..kom dit kl 11 och ena systern o jag åkte hem kl 16 o den andra syrran, hennes man o ena pojken de va ända till kl 22...Tycker jag känner igen kransarna ..men det va ju nog nån annan som hade det å. för där fanns nu inga cykelöverdrag till sitsen! De va fina!!, Annars skulle jag nog ha kommit fram o sagt tjena moss till dej. /ha de bra kram till dej.