torsdag 27 april 2017

Vävda inredningsdetaljer.

     Här om kvällen fick jag chansen att se och beundra min svägerskas olika vävda alster.Hon är mycket duktig på allt hon tar sig för i handarbetsväg.
   Frågade om jag fick lov att ta foton på en del och det fick jag. Vet nämligen att det finns en del bland mina läsare som också är intresserad av vävning och det är ju inspirerande att få se vad andra gör.
                                   Kudden här går i gult, brunt och grönt, helt perfekt i deras soffa.                                                     En duk i olika röda och grå nyanser.

                                                   Två olika tyger ämnade för möbler.          Mattor vävda av ihopblandade trasor, jag bara älskar dem.Vet inte riktigt vad som tilltalar så, om det möjligen är den lantliga känslan eller om det är mera liv i dem på nåt vis. Själv har jag ju flera st liknande som jag inte förmår göra mig av med.

         Till sist hennes vackra vardagsrumsmatta som gick i ljusgrå och vit som verkligen var pricken över iet. Denna beundrar jag allra mest.
     Trots att jag här visar hennes vackra vävda alster så fråga mig inget om något mönster för där är jag blåst. Själv gillar jag mycket att göra en del handarbeten o hantverk men njuter också av att se alla möjliga handarbeten o hantverk utan att jag gör liknande själv.

     Sitter fortfarande med armen i paket ännu två veckor sen får vi se vad fortsättningen blir.
          Ha det gott, vi ses.


4 kommentarer:

Janne i Fagerlia sa...

Flotte veiarbeider din svigerinne har gjort. Jeg beundrer alle som har tålmod til slikt tidkrevende arbeide.

Skaparglädje sa...

Mycket fina vävnader.
Trevlig Valborg!

Anonym sa...

Hej. HR hon vävt vardagsrumsmattan själv också?/Lena

Hantverkarglädje sa...

Ja det har hon.