lördag 1 april 2017

Energin fick sig en törn.

    Hemkommen från söderns sol kände jag mig full av energi. Det första jag skulle ta itu med var att plantera om blommorna som genast hämtades upp ur källaren. Sen fanns lite idéer inom mitt hantverkande och inte att förglömma städning med vårgardiner och sådant ni vet.
     Varför planera egentligen när det kan gå tvärt av men sådan är ju min natur,

     Vi hann vara hemma två dagar så kom nysnön här på fredag. En enda isfläck under snön på vår gård blev ödesdiger, Jag flög upp och ner och resultatet blev en bruten arm och dessutom på två ställen. Vi var flera st i samma ärende vid Malmska den morgonen.
    Nu är jag visserligen gipsad men eftersom det inte lyckades helt så blir det beslut vid röntgen i nästa vecka om det måste bli operation så håll gärna tummarna för mig. Har hemsk värk och jäkligt att inte kunna göra något. Önskar att jag åtminstone hade mera gener åt läslusarhållet just nu.
   Ni förstår varför all energi rök.
   Önskar er alla en skön helg. Vi ses.
 
 


2 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Men vilken otur du hade hoppas det går framåt snabbt nu när det våras ,kramen Nette

Evas Pyssel sa...

Men vilken otur. Stackars dig. Min bästa väninna halkade för 4 veckor sedan på en snöfläck. Imorgon hoppas hon bli av med gipset. Du får lagra energi nu så blir det "full rulle " senare. Kram till dig. Eva