söndag 24 september 2017

En fin dag vid villon
    En av de bästa dagarna jag upplevt vid villon denna sommar är faktiskt i dag. Kanske just därför att man denna årstid inte väntar sig att det skall vara så varmt och vindstilla. Dessutom väntade vi ju hela sommaren på en riktigt varm period så kanske levde vi inte riktigt i nuet då.
    I alla fall njöt vi i fulla drag med kaffe o dopp på bryggan, hann även sticka en liten stund.

     Kameran var även igång en stund. Försökte leta rätt på alla fina svampar som brukar finnas där men många lyste med sin frånvaro.


                Några fann jag i alla fall och även en enda sommarblomma som verkligen lyste.

      De väldigt giftiga liljekonvalj bären fanns en hel del av. Måste komma ihåg att varna barnbarnen för dessa till nästa sommar.

    En båten kom med hem idag, likaså allt ätbart som fanns kvar i skåpen. Säkert blir det en o annan tripp dit ännu men då tar vi med vad som behövs.
      Roddbåten kvar och den förblir i vattnet till dess att isen är i antågande. Det är med den vi tar oss den sista biten till vår villa.
      I morgon lovas lika vackert och jag skall njuta fullt ut. Har dessutom lille, lilleman här som inte är så värst liten heller, blir ju två år strax efter julen.
      Tack alla för att ni kikar in trots att mina inlägg blivit bra mycket mera sporadiskt. Ha det alldeles gott. Vi ses.1 kommentar:

Janne i Fagerlia sa...

Nydelige høstbilder! Slike dager er de vakreste av årets dager. Her på Vestkysten av Norge har vi hatt en flott høst så langt. Mange solfylte dager med over 20 varmegrader. Håper det vil vare lenge:)