lördag 7 april 2018

Kära systrar på besök.

     Denna vecka fick jag kärt besök. Min ena syster och jag som varit pensionärer ett antal år brukar varje år träffas här eller där för en handarbets och pratnatt. Jag kallar det så eftersom vi är då uppe nästan hela natten.
    Nu har även syster yngre blivit pensionär så då blev vi tre på uppsittarnatten. Trevligt så för vi får ju också motionera pratmusklerna till fullo, lever ett bra tag nu på det.

    Som husmor här ha,ha, så förärades jag med en vacker rosbukett och sen drog vi genast iväg till Kokkola och gjorde den staden osäker som man brukar säga. Det blev mest ögon shoppande men även god mat vid Kun´gs Kitchen, Kan varmt rekommendera detta ställe.

     Handarbete o hantverk är ju ett stort intresse för oss alla så det går åt rätt mycket tid att diskutera färger, former o mönster men även därtill ventileras också annat som vargar hm,hm. Inget problem att hållas vaken under vår uppsittar natt.  Jag hade då i år tänkt att nu med ålderns rätt skulle vi använda "förståndet" och gå tidigare till sängs men klockan blev halv fyra. Tro mig, vi har väldigt trevligt.

      Syster äldre höll på med babyvantar, syster yngre som älskar mormorsrutor virkade såna och jag fick klar den fjärde barnvagnsmobilen.
     Tack systrar för denna trevliga natt. I dag tänker jag sätta saxen i Paa Pii tyget som jag köpte, få se om det sen passar på mig eller om det hamnar i spisen.

    Trevlig helg till alla som kikar in. Vi ses.

2 kommentarer:

Mina fotostunder sa...

Vilken underbar natt med så trevliga gäster!
Härligt att ni också har samma intressen!
Må gott!

Anonym sa...

Tusen tack, värdinnan! Trevligt, trevligt! Vi gör om det en annan gång! Lillsyrran