måndag 30 april 2018

Virka blommor till krans


      En krans till hantverkarbodens dörr brukar vara min uppgift och så här års finns det inte mycket kvistar och annat att plocka från naturen. Jo visst finns det men allt är ju i gråa färger innan det växer till sig.
    Man får ju inte vara helt handfallen utan låta fantasin spela så jag tyckte det kunde passa med något handgjort, särskilt när det nu var Hantverkarbodens dörr den skulle hänga på.
    En gång i tiden var det skoj att testa virka blommor och ibland bra om man inte slänger allt så det var bara att gräva i gamla gömmor. Kransen blev så pass ok så den får duga.

    Vid en sväng till stan i dag så var jag och inhandla lite bomullsgarn vid Marks & Rosengren. Måste ju ha något roligt o vackert att ta i händerna ifall vädret blir sämre. Några blommor lär det nu inte bli av det här garnet, istället kommer det att bli något som passar små barn.

      Önskar er alla en glad o trevlig vappen. Själv kommer jag att fira s.a.s. i "stillhe" med lite god mat och möjligen virkpinnen i hand senare i kväll. Vi ses.2 kommentarer:

Mina fotostunder sa...

Så fin krans du gjort!
Trevlig Valborg!

Pettas sa...

Kransen blev ju jättefin! Också här blev den en krans utan levande blommor och blad nu efter påskhönan som har fått gömma sig till nästa påsk. Man tar vad man haver och bra blir det också.