onsdag 5 september 2018

Nya avfallshuset

    Från första oktober gäller det att ha två avfallskärl i vår nejd så nu har min händige man fixat till ett fint hus. Jag är hel nöjd, tycker det är rent av vackert när jag tittar ut genom köksfönstret.
   
     Eftersom han så gärna vill greja med något så var jag inte sen att haka på när han föreslog ett sådant. Tidigare har vårt ensamma sopkärl sett ut att vinka omkull när som helst men nu står här rakt o fint.
      Började i kväll med det här att ta tillvara havtornsbären. Vi får rätt passlig mängd i år, inte för mycket och inte för lite. Inte det skojigaste att virsa där med händerna bland taggar men trevligt att få de fina bären.
 
  Gick sen förbi vårt lilla äppelträd som har ett äpple. Varje dag går jag och tittar om det fallit för getingarna får inte ta det, vi skall ju dela gubben och jag har jag tänkt. Till råga på allt så heter det förlovningsäppel så vad passar bättre än att dela då, det är ju bara si så där 45+ år sen vi förlovades.

     Ha det gott, vi ses.

2 kommentarer:

Skaparglädje sa...

Vilket fint avfallshus maken snickrat ihop.
Ett äpple var inte så värst, men bra att ni delar. Vilken sort är det? Eller heter det förlovningsäppel, har aldrig hört talas om det!!
Kram!

Hantverkarglädje sa...

Jo det heter faktiskt förlovningsäpple.